dissabte, 1 de desembre del 2018

BENVINGUTS i BENVINGUDES!

Hola a tots i totes!!!


A continuació, presentem l'activitat què elaborareu els alumnes amb grups de 4 persones del Taller de Lectoescriptura de Primer Cicle d'Educació Primària de l'Escola Boix de Vilanova i la Geltrú què té com a finalitat treballar en grup la consciència fonològica creant un núvol de paraules què contingui la lletra A a partir de l'elecció d'un dels tres contes seguint les instruccions de manera autònoma en el bloc del Taller de Lectoescriptura. En aquest bloc, tenim a disposició els 3 contes ( "El gripau badoc", "El país del Sol i la Lluna" i "El dinosaure del Daniel") per tal de consultar-los quan es requereixi.   

Tal com s'exposa a la Wikipedia,  unúvol de paraules "és una mena de semàntica condensada d'un document en la qual els conceptes claus són representats en mides de font diferents, sent aquells més grans els més freqüentment consultats. S'utilitzen bàsicament per destacar la seva importància en els directoris o llocs web. És possible classificar les paraules per ordre alfabètic, per popularitat o per representació dins el lloc." (Núvol de paraules,s.f)

Aquesta activitat durarà dues sessions d'una hora i l'eina principal què es farà servir per fer els núvols de paraules és : "TAGUL". En el bloc disposeu d'un apartat què s'explica com es fa per crear el núvol de paraules. 

Esteu preparats?

Doncs som-hi!!!!
Equip de mestres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada